Печені горішки зі смачною карамельною начинкою — апетитні ласощі, що полюбилися багатьом із дитячих років і дуже популярні в наші дні. Використання горішниці RAF R 246 дає змогу готувати вироби з різною начинкою — вареним згущенням, кремом, джемом, солоним паштетом або сиром.
Щоб половинки пропікалися рівномірно та були досить рум'яними, потрібно почекати приблизно 3-5 хвилин. Водночас за один підхід виходить відразу 12 половинок. Випічка легко витягується з форм, що мають антипригарне покриття.
Корпус горішниці виготовлений із термостійкого пластику. З такого ж матеріалу виготовлені та ручки, які після навантаження тіста щільно змикаються і фіксуються замком.
Догляд за приладом не потрібний: після завершення роботи його досить протерти вологою серветкою. Під час зберігання горішниця завдяки своїм компактним розмірам не займає багато місця. Її допускається розміщувати й у вертикальному положенні, що допомагає заощадити простір на кухні.
Характеристики: Орешница RAF (R246)
Комплектація: Горішниця RAF (R246)
Додаткові функції і характеристики | |
---|---|
Матеріал корпусу | Пластик |
Основні | |
Виробник | RAF |
Користувацькі характеристики | |
Кількість відділень | 12 |
Пластини для приготування | Горішниця |
Країна-виробник | Китай |
Сфера использования | Для дому |
Тип | Орешница |