201 ₴
120,60 ₴
Розпушене за допомогою тендерайзер для м'яса Meat Tenderizer м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись під час смаження м'яким і соковитим. Під час оброблення волокна продукту травмуються менше, ніж під час оброблення молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо просмажується набагато швидше та рівномірніше. Під час теплового оброблення таке м'ясо не втрачає ваги, а час приготування його неабияк скорочується.
Характеристики: Тендерайзер для м'яса Meat Tenderizer (15MN)
Комплектація Тендерайзер для м'яса Meat Tenderizer (15MN)
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
| Матеріал ручки | Пластик |
| Країна виробник | Китай |
| Користувальницькі характеристики | |
| Вид | Тендерайзеры |
| Декорування | Однотонні моделі |
| Довжина | 19 см |
| Матеріал поршнів / лез тендерайзера | Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки молотка/ тендерайзера | Пластик |
| Виробник | Meat Tenderizer |